Hjemmeside

BILDELER OG UTSTYR TIL MERCEDES-BENZ

Vi har originaldeler for Mercedes- Benz til konkurransedyktige priser!

Vi har vært spesialister på alt av deler og utstyr til Mercedes-Benz siden 1953. Det er ikke mange andre deleforhandlere som besitter kunnskapen vi har om MB. Vi er kunnskapsrike entusiaster, så i tillegg til å tilby gode priser, gir vi deg gjerne gode råd og veiledning hva gjelder deler og montering.

Det er ingen ledd mellom oss og originalprodusentene, derfor kan vi tilby våre kunder originaldeler til konkurransedyktige priser. Vi er store på Mercedes-Benz, og har nesten alt av deler.

Marcedes-Benz
Marcedes-Benz

Norges største frittstående forhandler av deler til MB

Historien starter faktisk allerede når tyskerne trakk seg ut av Norge!

I 1946 kjøpte firmaet Schøller og Mørk alle bilrelaterte etterlatenskaper etter tyskerne nord for Trondheim.

Slik begynner reisen fra Nord-Norge via en gammel låve på Grefsen, til Auto-Trio på Caspar Storms vei 2! Den morsomme og interessante reisen har gjort oss til Norges største frittstående deleforhandler for Mercedes-Benz.

Bil illustrasjon
Bil illustrasjon
Bil illustrasjon
Bil illustrasjon
Bil illustrasjon
Bil illustrasjon

EKSPERTER PÅ DELER TIL MERCEDES-BENZ

Gjennom salg av deler til Mercedes-Benz i over 70 år har vi tilegnet oss den spisskompetansen som trengs for å gi våre kunder den beste service og veiledning når det gjelder valg av deler

Våre ordremottakere har mange års erfaring med salg av bildeler til Mercedes-Benz, og står klare til å hjelpe deg. Kjøp deler av Auto-Trio, og benytt deg av vår ekspertise!

Bil illustrasjon

EKSPERTER PÅ DELER TIL MERCEDES BENZ

Gjennom salg av deler til Mercedes Benz i over 50 år har vi tilegnet oss den spisskompetansen som trengs for å gi våre kunder den beste services og veiledning når det gjelder valg av deler.

Våre orkderemottakere har mange års erfaring med salg av bildeler til mercedes Benz, og står klare til å hjelpe deg. Kjøp deler av Auto-Trio, og benytt deg av vår ekspertise!

Distrubusjon av Mercedes-Benz bildeler er nøkkelen!

Du kan enkelt komme innom vår butikk og kjøpe bildeler over disk. Vi har det meste på lager. For de av våre verkstedkunder som holder til på østlandet, kjører vi ut deler hele 2 ganger om dagen.

Holder du til lengre unna, kan du trøste deg med at vi leverer over natten med lastebil – om enn ikke helt til Nord-Norge, der hele historien om Auto-Trio faktisk begynte. Holder du til for eksempel i Tromsø-området, får også du deler fra oss. Forskjellen er da et de kommer med Posten.
Vi leverer over hele landet!

Lenker

Marcedes-Benz

KONTAKT OSS